Bøger

UDGIVELSER

PROFESSOR LAURITS, THE ROCK OG ATOMERNES ABC

af Frank Molino & Julie Kyhl, 2021


Laurits er professor. Han elsker at gå tur i parken og så ved han alt om atomer. Til gengæld kan han ikke lave mad, og det værste han ved er at ligge i sengen. Da han en dag slår sig, siger lægen, at han skal blive hjemme. Det er det kedeligste i hele verden, så han beslutter at lave Atomernes ABC. 


‘Professor Laurits, The Rock og Atomernes ABC’ fortæller, med underfundig humor og fantastiske illustrationer af Julie Kyhl, en 

historie om at gå på opdagelse i verden lige der hvor vi møder den. 


Tekst: Frank Molino efter original idé af Julie Kyhl

Illustration: Julie Kyhl

Sideantal: 44 sider

Målgruppe: 5-11 år

GAVEN

af Frank Molino & Julie Kyhl, 2020


Charles opdager, at han er forelsket i sin klassekammerat Sara. Hun har fødselsdag, og han vil give hende den bedste gave. Men hvad er den bedste gave? Charles kaster sig ud i en uforudsigelig jagt på den særlige gave, der skal vinde Saras hjerte, som viser sig at være noget helt andet, end han havde forestillet.


‘Gaven’ er en charmerende og levende hyldest til at vælge eventyret. I en verden, der i høj grad er styret af stereotype forestillinger om vores medmennesker og kønnene imellem, er ‘Gaven’ en original påmindelse om skønheden ved vores forskelligheder.


Tekst: Frank Molino

Illustration: Julie Kyhl

Sideantal: 32 sider

Målgruppe: 5-11 år

HAR DU HUSKET DET HELE, JAN?

af Frank Molino & Lula Thejsen, 2018


Historien om Jan, der skal på ferie, men der er meget, han skal huske. Måske for meget...


Jan er en glad gut, der ikke bange for at tage fat. Det går næsten altid galt, men ender sådan nogenlunde godt. Historien er for børn, så vi spurgte et barn, om hun ikke ville lave tegninger til bogen. Det ville hun gerne. Og nu er den klar. Og den er skideflot. Præcis som vi har drømt om.


Tekst: Frank Molino

Illustration: Lula Thejsen

Sideantal: 24 sider

Målgruppe: 3-7 år